ReviCall

Smazání uživatelského účtu

Pokud chceš přestat používat ReviCall úplně, můžeš požádat o smazání svého uživatelského účtu (Identity/loginu). Zrušení konkrétního business účtu je samostatná operace v nastavení tohoto business účtu.

Jak požádat o smazání

Po přihlášení otevři správu svého účtu a zvol zrušení účtu.

Cesta po přihlášení: Můj účet → Profil → Osobní údaje → Smazat uživatelský účet.

Aplikace zobrazí další postup a důsledky zrušení před jeho potvrzením.

Co bude odstraněno
  • uživatelský účet ReviCall, pokud již není potřebný pro přístup k jiným účtům,
  • osobní údaje, které již nemusíme uchovávat ze zákonných důvodů,
  • přístup k účtům a datům, ke kterým po zrušení již nemáš oprávnění.
Co můžeme uchovat

Údaje, které musíme uchovat kvůli právním, účetním, bezpečnostním nebo auditním povinnostem, uchováme pouze po nezbytnou dobu.

Potřebuješ pomoc?

Pokud se nemůžeš přihlásit nebo potřebuješ vyřešit smazání účtu jiným způsobem, kontaktuj podporu ReviCall.

privacy@revicall.com

Rejoining the server...

Rejoin failed... trying again in seconds.

Failed to rejoin.
Please retry or reload the page.

The session has been paused by the server.

Failed to resume the session.
Please reload the page.