ReviCall
Smazání uživatelského účtu
Pokud chceš přestat používat ReviCall úplně, můžeš požádat o smazání svého uživatelského účtu (Identity/loginu). Zrušení konkrétního business účtu je samostatná operace v nastavení tohoto business účtu.
Jak požádat o smazání
Po přihlášení otevři správu svého účtu a zvol zrušení účtu.
Aplikace zobrazí další postup a důsledky zrušení před jeho potvrzením.
Co bude odstraněno
- uživatelský účet ReviCall, pokud již není potřebný pro přístup k jiným účtům,
- osobní údaje, které již nemusíme uchovávat ze zákonných důvodů,
- přístup k účtům a datům, ke kterým po zrušení již nemáš oprávnění.
Co můžeme uchovat
Údaje, které musíme uchovat kvůli právním, účetním, bezpečnostním nebo auditním povinnostem, uchováme pouze po nezbytnou dobu.
Potřebuješ pomoc?
Pokud se nemůžeš přihlásit nebo potřebuješ vyřešit smazání účtu jiným způsobem, kontaktuj podporu ReviCall.
privacy@revicall.com